Trafic crescut prin vama Porțile de Fier 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Se întorc în țară, românii plecați la muncă în Italia, Spania şi Franţa și cei de acasă pleacă în concediu în Muntenegru sau Croaţia


A crescut numărul persoanelor care au tranzitat punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier 1.

“Comparativ cu săptămâna trecută, la începutul acestei săptămâni, numărul cetăţenilor români, rezidenţi în state membre ale Uniunii Europene, care au intrat în ţară prin P.T.F. Porţile de Fier I, tranzitând  Serbia,  a crescut cu peste 35%.

În ziua de 31 iulie a.c,  au tranzitat frontiera peste 7200 persoane cu 2310 mijloace de transport şi valorile de trafic se menţin crescute în continuare”,a declarat  Valeriu Pera , purtător de cuvânt al IJPF Mehedinți

Traficul a crescut datorită cetăţenilor români rezidenţi în Uniunea European în se reîntorc în tară  pentru a-şi petrece concediile acasă alături de familie, iar pe sensul de ieșire  mulți români aleg să treacă prin vama Porțile de Fier 1 pentru a ajunge în destinațiile de vacanță ca Muntenegru sau Croaţia.

Pentru evitarea blocajelor, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, se va dispune de conducerea Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin creşterea numărului de  patrule fixe şi mobile.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite