Trafic crescut la Porţile de Fier I: Românii care şi-au petrecut concediul în ţară se întorc la muncă în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii care şi-au petrecut vacanţa în România se întorc în statele Uniunii Europene, unde au locurile de muncă. Traficul în vama PF I înregistrează deja un trafic crescut cu cel puţin 70 la sută.

Scurtarea cu mult a distanţei de deplasare până la locurile de muncă din străinătate, prin Serbia,  îi determină pe mulţi dintre conaţionalii noştri rezidenţi în Italia, Spania şi Franţa să părăsească ţara ieşind prin vama Porţile de Fier I.

Afluxul de călători anticipat încă de la sfârşitul săptămânii trecute i-a determinat pe poliţiştii de frontieră mehedinţeni să-şi adapteze din mers maniera de lucru.

Astfel că, începând de pe 24 august a.c., s-a asigurat numărul de poliţişti de frontieră necesar eliminării eventualelor blocaje şi derulării unui control eficient al documentelor de călătorie pe sensul de ieşire din ţară.

Astfel, dacă pe 24 august au ieşit, din România, prin acest punct de trecere a frontierei, 2.900 de persoane cu 887 mijloace de transport, în cursul zilei de ieri au ieşit din ţară 5.050 de persoane cu 1.500 mijloace de transport.
     
Poliţiştii de frontieră aduc la cunoştinţa celor care tranzitează P.T.F. Porţile de Fier I, că pentru orice informaţie referitoare la tranzitarea frontierei au la dispoziţie numărul de telefon 021/9590.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite