Tată și fiu, cercetați pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comportamentul violent în trafic a juns un fenomen:Șoferul implicat într-un accident a luat bătaie doar pentru că s-a aflat în locul nepotrivit

 Un tânăr, de 18 ani, din Vânju Mare, în timp ce conducea pe strada Republicii un moped, din cauza neatenției și pentru că nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, a fost  nevoit să frâneze brusc, a derapat și a căzut cu mopedul.

El și prietena sa s-au rănit. Evenimentul rutier nu s-a încheiat aici. Conducătorul auto, implicat în incidentul rutier, și-a continuat deplasarea până în centrul orașului unde a fost acostat și lovit de către conducătorul mopedului și tatăl acestuia.

Cei doi considerându-l vinovat pe șofer de producerea accidentului. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

“Față de N. IULIAN s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de art. 184 alin. 1 şi 3 și art 180 din Codul Penal.

Față de N. MIȘU s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 180 C.P”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinți.

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite