Tânăr din Strehaia, găsit în trafic cu o “avere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Strehaia a fost depistat, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, având în maşină nu mai puţin de 62.000 lei, ştampile de la diverse societăţi comerciale, dar şi câteva produse electronice.

Poliţiştii au dat de urma tânărului, după ce acesta încercase să vândă mai multe plasme şi laptop-uri unor persoane din municipiu.

“Autoturismul, dat în consemn, a fost identificat şi oprit pe strada Orly. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, precum şi la verificarea interiorului maşinii”, ne-a spus Viorel Stăncioiu, subcomisar în cadrul Biroului Rutier Turnu Severin.

La controlul autoturismului, polițiștii au rămas fără cuvinte. Tânărul avea pe bancheta din spate, dar şi în portbagaj, şapte produse electronice, respectiv plasme, laptopuri şi ecrane LCD, copii ale unor facturi ale acestor produse primite printr-o firmă de curierat, şapte  ștampile de la diferite societăţi comerciale, precum şi suma de 620 de milioane lei vechi.

image

Bunurile electrocasnice şi suma de bani au fost indisponibilizate până la definitivarea cercetărilor. “În prezent se fac verificări pentru a se stabili proveniența și destinația bunurilor găsite, precum și a sumei de bani”, ne-a spus agentul principal Viorel Bobia, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite