TRAFIC DE PERSOANE Patru tinere trimise în Franţa la prostituţie au câştigat peste 20.000 de euro în trei luni, bani însuşiţi de proxeneţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre membrii reţelei se află deja după gratii, iar cel de-al patrulea a fost reţinut, ieri după-amiază, de poliţiştii mehedinţeni. 

Poliţiştii mehedinţeni de la Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri l-au depistat şi reţinut, ieri după-amiază, pe M. Cosmin (23 ani), din municipiul Drobeta Turnu Severin, care poseda mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare franceze.

Potrivit IPJ Mehedinţi, “tânărul, în luna martie 2010, împreună cu alte trei persoane, arestate în prezent, au traficat în Franţa un număr de patru tinere, din municipiul Drobeta Tr. Severin, pe care le obligau să se prostitueze pe teritoriul acestei ţări”.

Documentand activitatea infracţională a grupului, poliţiştii mehedinţeni au stabilit că, "în ultimele trei luni, tinerele au obţinut, în urma practicării prostituţiei,  peste 20.000 de euro, câştigul zilnic fiind cuprins între 300 şi 1000 de euro, bani ce erau însuşiţi de proxeneţi".

M. Cosmin a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în vederea  efectuării demersurilor necesare extrădării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite