UPDATE REZULTATE TITULARIZARE 2011 ÎN TURNU SEVERIN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru candidaţi la educaţie-fizică şi sport au obţinut, la titularizare, nota 1. Mai mult decât atât, circa 30% dintre candidaţi au note sub 5.

UPDATE, ORA 21,21   Rezultatele concursului de titularizare s-au afişat, în Drobeta Turnu Severin, în această seară, la puţin timp după ce apăruseră deja pe site-ul Ministerului.

În Mehedinţi, au fost 24 de posturi titularizabile. S-au ocupat posturile la limba şi literatura română, la matematică, la limba engleză, precum şi patru din cele cinci posturi titularizabile la religie ortodoxă.

Din păcate, au fost candidaţi care nu au reuşit să treacă nici măcar de nota 1. Mai mult decât atât, circa 30% dintre candidaţi au note sub 5. 

“A mai rămas post neocupat, prin titularizare, la acest moment, cu candidaţii care au participat la concurs, la centrul de la Colegiul Naţional “Traian” din Mehedinţi, la limba franceză, la specialităţile muzicale, respectiv artă vocală sau muzică instrumentală, depinde de instrumente: pian sau vioară, dar şi aceste posturi pot fi ocupate cu candidaţi din alte judeţe, într-o şedinţă publică, pe 29 iulie, la nivelul ISJ Mehedinţi.

Candidaţii care au participat în alte judeţe şi au obţinut cel puţin nota 7 acolo pot să participe să obţină un loc titularizabil la noi în judeţ.

Candidaţii care au obţinut sub nota 5 vor participa la un interviu, pe 3 şi 4 august, tot la Colegiul Naţional “Traian”, pentru a obţine o notă şi un post, prin suplinire, fiind necesar cel puţin nota 5 pentru a ocupa un astfel de post.

Ca un procent estimativ, aproximativ 30% dintre candidaţi au obţinut sub nota 5.


Avem cinci note de 1. Nu este un motiv de mândrie. Din acestea, patru sunt la educaţie fizică şi sport şi un candidat la psiho-pedagogie specială”, ne-a spus profesorul Florin Ghiocel, inspector şcolar de specialitate. 

Pentru cele 24 de posturi titularizabile disponibile în Mehedinţi, s-au înscris 855 de persoane. Din acestea, au fost validate pentru concurs 669, restul optând pentru celelalte mişcări din învăţământ.

467 de candidaţi s-au prezentat, astăzi, la examenul de titularizare, însă 141 din ei au ieşit imediat după ce au văzut subiectele.  

Cele mai multe posturi sunt cele pentru mediul rural, iar cele mai multe locuri disponibile sunt cele la catedra de religie (5).

Examenul s-a ţinut la Colegiul Naţional „Traian” şi Colegiul Tehnic „Decebal” din Turnu Severin şi a fost monitorizat cu aceleaşi camere de supraveghere folosite la bacalaureat. 

Rezultatele vor fi afişate pe 18 iulie, după ora 17,00.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite