Suspiciune de fraudă la bancomatul unei bănci din Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii unei bănci din Severin au sesizat Poliţia cu privire la faptul că pe camera de supraveghere a bancomatului sunt lipite două fragmente de bandă adezivă.

La faţa locului, a ajuns imediat o echipă complexă de poliţişti, coordonată de adjunctul IPJ Mehedinţi, comisarul şef Alexandru Stoica.

Zona a fost izolată, s-au adunat probe, s-au luat amprente şi au început cercetările. În tot acest timp, sucursala renumitei bănci a fost închisă.

“N-am găsit dizpozitive electronice de citit carduri sau alte metode de a reuşi să citească cardurile sau să subtilizeze cardul. Bancamatul este intact. S-a verificat de către reprezentanţii băncii. S-a făcut inventarul monetarului din bancomat şi nu s-a constatat niciun fel de diferenţă”, ne-a precizat adjunctul IPJ Mehedinţi.

Cu toate acestea, ancheta continuă în acest caz. Poliţiştii vor urmări imaginile surprinse, în ultimele două zile, de camerele de supraveghere amplasate în exteriorul băncii, pentru a depista cine a lipit banda adezivă şi cu ce scop.

“În momentul de faţă facem cercetări. Se vizionează imaginile, pe două zile în urmă, să vedem de când este această bandă adezivă, întrucât camerele de filmat care sunt amplasate în exteriorul băncii funcţionează şi vom dispune măsuri în consecinţă”, a conchis comisarul şef Alexandru Stoica.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite