Surprins de jandarmii mehedinţeni, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul este cercetat pentru act sexual cu un minor. Foto: IJJ Mh
Tânărul este cercetat pentru act sexual cu un minor. Foto: IJJ Mh

Echipajul de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi a fost sesizat, aseară, că în scara unui bloc situat pe strada Veterani din Turnu Severin, un tânăr întreţine raporturi sexuale cu o minoră.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au surprins pe C .Victor (22 ani), în timp ce întreţinea relaţii rexuale cu minora B.D. (15 ani). Potrivit Jandarmeriei Mehedinţi, “în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză întreţinea raporturi sexuale cu minora, de aproximativ un an de zile, sub ameninţări cu acte de violenţă”.

Continuând cercetările, oamenii legii au constatat că, din 2008 şi până în present, tânărul a fost sancţionat contravenţional, de mai multe ori, de jandarmi, pentru refuz de legitimare, adresare de injurii, precum şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La faţa locului, a fost chemat tutorele legal al minorei şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Jandarmii i-au întocmit tânărului acte premegătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de art.198 alin.1, Cod Penal.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite