Substanțe suspecte a fi etnobotanice, descoperite în percheziţiile făcute astăzi de poliţiştii severineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii severineni ai Biroului de Investigații Criminale au pus, astăzi, în executare, trei mandate de percheziții domiciliare, pentru identificarea bunurilor provenite din comiterea a două furturi din locuințe, de pe raza municipiului, în perioada 11-12 august a.c.

Oamenii legii au identificat, într-una dintre locaţii, 15 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, trei dintre aceștia fiind suspecți de comiterea furturilor. Extinderea cercetărilor a dus la descoperirea a 10 plicuri, din care doar trei sigilate, ce conțineau o substanță, plicuri suspecte a fi etnobotanice.

“Acestea au fost ridicate și preluate de către polițiștii S.C.C.O. Craiova- B.C.C.O. Mehedinți, în vederea stabilirii cu exactitate a conținutului și provenienței”, se arată într-un comunicat al IPJ Mehedinţi.
 
Polițiștii au identificat și ridicat, din două immobile, aparatură electronică (tv plasmă și un laptop) ce fac obiectul furturilor din locuință de pe raza Severin. În present, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite