VIDEO Statul dă, statul ia ! Peste 190 de severineni trebuie să returneze subvenţia primită pentru încălzirea locuinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evaluarea dosarelor a început în luna martie şi se va finaliza în noiembrie a.c., 60 la sută din beneficiari trebuie să fie verificaţi în această perioadă

Statul vrea înapoi banii oferiţi pentru încălzirea locuinţelor. În luna martie a început verificarea dosarelor depuse la serviciile de sistenţă socială din cadrul primăriilor.

La Drobeta Turnu Severin, peste 190 de persoane care au beneficiat, în această iarnă, de subvenţia pentru agentul termic trebuie să returneze banii.

Acest lucru pentru că s-a stabilit în urma anchetei sociale faptul că beneficiarii nu au prezentat acte doveditoare ale veniturilor, nu au declarat bunurile sau numărul corect de membrii ai familiei.

„Mai aşteptăm consumul pe luna februarie pentru a stabili suma care trebuie returnată”, Lucia Otescu, asistent social Direcţia de Asistenţă Socială Drobeta Turnu Severin.

Dosarele pentru subvenţiile pentru încălzirea locuinţelor s-au  bazat pe declaraţii pe proprie răspundere, fără alte acte doveditoare, şi din această cauză cele mai multe persoane evaluate acum trebuie să returneze contravaloarea subvenţiei.

Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale Mehedinţi va stabili până la sârşitul anului care vor fi persoanele care urmează să fie evaluate.

„Până în luna noiembrie 2012 trebuie să fie evaluate 60la sută din dosare ”, a declarat Loredana Ţânţăreanu, director AJPS Mehedinţi

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite