Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin își schimbă fața. Secție de chirurgie modernizată, geamuri termopan și grădină de relaxare pentru pacienți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru acest proiect, ce va fi gata în această toamnă, Consiliul Județean mehedinți alocă 1,2 milioane de lei.

Unitatea va avea geamuri termopan, o grădină pentru relaxarea pacienților și o secție de chirurgie, amenajată la standarde europene.

Este vorba despre un proiect pus la cale de Consiliul Județean mehedinți, care a alocat circa 1,2 milioane de lei pentru aceste lucrări. Ministerul Sănătății a finanțat proiectul cu încă un million, astfel că lucrările au și început, în această săptămână și vor fi gata în luna octombrie.

Buticurile de la intrarea în spital, mutate

„Cu un million de lei vom reabilita secția de chirurgie, o vom data la standard europene, va avea geamuri termopan, aer condiționat și mobilier nou. Cu milionul de la minister vom reface toată tocăria spitalului și vom pune geamuri termopan.

De asemenea, tot din surse proprii, circa 200.000 de lei, vom amenaja grădina spitalului. Se vor monta bănci, coșuri de gunoi și se vor planta copaci, pentru ca pacienții să beneficieze de tot confortul.

În plus, buticurile din fața spitalului, care arată jalnic, vor fi mutate în lateral, pentru ca spitalul să beneficieze de o intrare civilizată”, ne-a spus președintele Consiliului Județean Mehedinţi, Marius Bălu.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite