Șosele însângerate: Neatenția și graba șoferiilor ucid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr, de 24 de ani, din Drobeta Turnu Severin,  a fost lovit în plin de un motociclist grăbit, iar un bătrân a murit după ce a fost acroșat de un șofer neatent.

 Tânărul s-a angajat în traversarea străzii  Mihail Kogălniceanu și nu a mai avut timp să se ferească. El are handicap de gradul doi, a ajuns acasă și a povestit familiei ce s-a întâmplat.

La două ore după accident, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mehedinți.  Poliția a fost sesizată de  cadrele medicale și a început ancheta. 

După șapte ore de cercetări, făptașul  a fost descoperit în localitatea Breznița de Ocol. În curtea casei, oamenii legii au găsit și motocicleta implicată în evenimentul rutier.

Autorul accidentului, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat  Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți  cu propunere de arestare preventivă.  P

olițiștii de la Biroul Rutier, au stabilit că individul nu avea permis de conducere și că motocicleta, care era neîmatriculată, figurează ca fiind  furată din Franța.

“Bărbatul este cercetat pentru vătămare din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Cercetările se vor extinde pentru a stabili dacă el a fost cel care a furat  autovehiculul  implicat în accident”, a declarat Andreea Dobre, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți. 

Un alt pieton, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Ghioroiu, județul  Vîlcea, care se afla pe partea carosabilă și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un autoturism.

Șoferul, de 38 ani, din municipiul Orşova, judeţul Mehedinţi, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi pe drumul comunal 60 când a accidentat bătrânul



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite