Socru şi ginere au sărit la bătaie în plină stradă. În localitatea Valea Ursului din Mehedinţi disputele se rezolvă cu săbii ninja şi cu sapa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Şoselele din Mehedinţi devin din ce în ce mai periculoase. Şoferii care au trecut prin zonă au asistat la un scandal rupt din filmele de acţiune

 Drumul naţional 6 a fost scena pe care doi bărbaţii şi-au măsurat forţele, la sfârşitul săptămânii. Aflaţi în conflict din cauza unui divorţ, I. Romulus de 38 ani, socru mic,  şi A.R. de 17 ani au venit cu sapa să-şi impună punctul de vedere.

În plină stradă îi aştepta ginerele  Ş. Daniel, de 21 ani, agitând o sabie deasupra capului. Un echipaj de la Serviciul Rutier aflat în misiune în zonă a intervenit pompt.

Unul din agenţi chiar i-a smuls tânărului sabia din mână.

“Am intrat între ei, am reuşit să-l deposedez pe tînăr de sabie, era mai agitat, după care a venit colegul şi m-a ajutat să-l imobilizăm ”, a mărturisit Constantin Gruioniu, poliţistul care a aplanat conflictul.

“ A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaiei, sub îndrumarea procurorului de serviciu s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, a două dintre persoane care ulterior au fost prezentate instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, ea nu a fost însuşită fiind cercetaţi în stare de libertate.

Sunt cercetaţi pentru săvârşirea faptelor de ultraj contra bunelor moravuri şi folosirea fără drept a cuţitului”, a declarat  Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al Ipj Mehedinţi.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite