Sindicaliştii din Mehedinţi protestează în faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestul a început la ora 16,00 şi este programat a se încheia la ora 18,00. Întreaga acţiune este monitorizată de jandarmi şi poliţişti.

45 de jandarmi din Mehedinţi, împreună cu efective ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin asigură, în această după-amiază, măsurile de ordine publică pe timpul acţiunii de pichetare a sediului Prefecturii Mehedinti, organizată de  uniunea judeţeană a confederaţiilor sindicale: Cartel Alfa, Blocul Naţional Sindical, Confederaţia Sindicatelor Democratice din România şi Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România ,,Frăţia”- filiala Mehedinţi.

image


Acţiunea de protest a început la ora 16,00 şi se va încheia la ora 18,00, sindicaliştii manifestându-şi în tot acest timp nemulţumirea faţă de modificările legislaţiei muncii.



“Pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, jandarmii vor acţiona în cadrul dispozitivelor specifice în zona de desfăşurare a acţiunii de protest, pentru a preveni şi combate faptele care ar putea să afecteze normele de convieţuire socială.

Încălcarea dispoziţiilor Legii nr.60/1991 republicată, poate să atragă, după caz, răspunderea disciplinară, contravenţională, civilă sau penală a organizatorilor sau a persoanelor fizice responsabile pentru conducerea adunării publice, fiind prevazute amenzi de la 500 - 10.000 lei”,
ne-a precizat cpt. Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi. 

image

Vom reveni cu amănunte.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite