Severinul a intrat pe mâna hoţilor de lux. Sunt vizate persoanele cu venituri peste medie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Poliţiştii au destructurat zilele acestea o grupare infracţională specializată în furturile din locuinţe.

Hoţii de lux nu sunt ca şi micii găinari care fură ornamentele de fier de pe morminte. Aceştia sunt bine organizaţi, în gruparea infracţională fiecare individ are sarcini bine stabilite.

Îşi aleg victima din rândul oamenilor cu venituri peste medie şi studiază bine locaţia înainte de a acţiona. O astfel de bandă a fost destructurată de poliţiştii.

Oamenii legii i-au surprins, în flagrant, pe aceştia  când încercau să transporte prada. Poliţiştii au descoperit în posesia lor bijuterii, bani şi electronice în valoare de 130.000 de lei. Toate bunurile au fost sustrase din casa unui om de afaceri din muncipiu.

image

“ Am mai stabilit  că aceştia  au mai comis un alt  furt dintr-un apartament, în urmă cu zece zile, prejudiciul în valoare de 8000 de lei a fost recuperat 50%”, a declarat Mihai Meteleaucă, şeful Poliţiei Drobeta Turnu Severin.

image

Trei din membrii grupării sunt cunoscuţi ai poliţiei şi sunt din Drobeta Turnu Severin, iar al patrulea este din Orşova. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii au destructurat de la începutul anului 28 de astfel de grupări . Numărul furturilor sesizate a crescut cu 25% faţă de anul trecut, poliţiştii au rezolvat 90% dintre acestea, dar 70% din autorii infracţiunilor sunt  cercetaţi în stare de libertate.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite