Turnu Severin: Severinencele aleg saloanele de apartament pentru înfrumuseţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Severinencele aleg saloanele de apartament pentru înfrumuseţare
Turnu Severin: Severinencele aleg saloanele de apartament pentru înfrumuseţare

Saloanele de înfrumuseţare de la parterele  blocuri lor au apărut din ce în ce mai des în Severin. Femeile preferă să aleagă aces tip de salon,  mai ales datorită preţurilor mici pe care le practică.

Este plin sezon de nunţi şi evenimente de tot felul, care necesită, în opinia doamnelor severinene, o atenţie mai sporită asupra aspectului fizic. Deoarece buzunarul nu le permite prea multe, în această perioadă, femeile aleg să se pregătească pentru petreceri într-un „salon de aprtament”. „este o situaţie mai delicată acum cu banii. Abia mi-am convins soţul să îmi dea bani ca să mă pregătesc la salon pentru petrecerea la care trebuie să mergem. Indiferent de criză, eu nu o să renunţ să am grijă de mine. Cred că la acest salon am găsit soluţia: servicii ieftine şi de calitate. Trebuie să renunţăm să mai frecventăm saloanele de fiţe şi să ne mulţumim şi cu acestea de cartier”, susţine Adrinela Popescu, clientă.

Gamă largă de servicii la parter de bloc

Deşi mici ca dimensiune, saloanele amenajate în parter de bloc vin în întâmpinarea clientelei cu mult bun gust şi cu o gamă largă de servicii, care ar mulţumi şi cea mai pretenţioasă femeie. Un tratament facial la un astfel de salon costă 60 de lei, un tuns filat doar 10 lei, un pensat sau o manichiură tot 10 lei, iar o aplicaţie de unghii false 80 de lei. „Preţurile noastre sunt chiar convenabile pentru orice femeie. În saloanele mari un tuns filat ajunge şi până la 35 de lei, iar aplicaţia de ungii false depăşeşte 100 de lei. În salonul nostru cele mai multe cliente aleg vopsitul părului, tunsul şi epilatul. Sunt chiar şin doamne care vin lunar să-şi facă câte un masaj de relaxare sau anticelulitic. E foarte bine că severinenicele nu renunţă la frumuseţe, iar alegerea lor ne ţine şi pe noi cu afacerea pe linia de plutire”, Florentina Cristescu, coafeză.

Aspect cochet, servire profesională

În interiorul apartamentelor devenite saloane de frumuseţe, femeile sunt întâmpinate de tot felul de decoraţiuni cochete pe care patroni le fac pentru ca ele să se simtă bine. Sfeşnicele de lumănări, vazele cu flori şi oglizile mari, dau sălii un aer care reuşeşte să facă doamnele să se simtă ca nişte prinţese. În plus, dotarea cu personal este satisfăcătoare, saloanele având coafeze, cosmeticiene şi manichiuriste.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite