Turnu Severin: Femeile și copiii au intrare liberă la meciul Pandurii-FCM Târgu Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii vor avea grijă să nu existe incidente în preajma stadionului Municipal
Jandarmii vor avea grijă să nu existe incidente în preajma stadionului Municipal

Meciul este considerat unul cu grad mediu de risc, iar la desfășurarea sa în condiții de siguranță vor participa 170 de jandarmi.

Partida dintre Pandurii și FCM Târgu Mureș începe astăzi, de la ora 14.

170 de  jandarmi vor acţiona pentru prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii şi siguranţei publice înaintea începerii meciului, pe timpul desfăşurării şi după terminarea partidei de fotbal care este caracterizată ca fiind una cu grad mediu de risc.

Accesul spectatorilor pe stadion este permis începând cu orele 12.30. La tribuna oficială accesul se face pe baza invitaţiilor, la tribuna 0 pe baza biletelor, în celelalte sectoare accesul este gratuit doar pentru femei şi copii.

Dispozitivul de control acces în stadion, indrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de efective ale Poliţiei Comunitare, iar în zonele adiacente stadionului, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi vor fi sprijinite de echipaje ale poliţiei şi agenţi comunitari.   

Astăzi, în intervalul orar 10.00-18.00, se va interzice comercializarea băuturilor în locaţiile agenţilor economici de profil care-şi desfăşoară activitatea în zonele  adiacente stadionului municipal.

În acelaşi interval orar, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe strada Independenţei între B-dul Mihai Viteazul  şi Iuliu Maniu,  străzile Crişana, Transilvaniei şi Moldovei între str, Kisseleff şi   Independenţei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite