Șefii deconcentratelor din Mehedinți dau test pentru păstrarea “scaunului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii deconcentrate din Mehedinţi vor fi evaluaţi, începând de marţi, de prefectul Ion Mîţu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea să afle cum sunt percepuţi aceştia de către proprii angajaţi, dar şi de către opinia publică. Cei care nu trec testul vor fi eliminaţi din sistem.

Prefectul Mehedinţiului se pregăteşte încă de acum trei săptămâni pentru aceste evaluări. Şefii deconcentratelor vor trebui să răspundă, în 60 de minute, tematic, la întrebările puse de Ion Mîţu şi să rezolve şi un test grilă pe care îl vor primi cu această ocazie.

Va fi vizat profesionalismul fiecăruia, dar şi apariţiile în media.

Iar pentru a nu apărea eventuale reclamaţii, au fost luate şi măsuri de precauţie. Evaluările vor fi înregistrate.  „Vreau să văd şi eu percepţia oamenilor faţă de instituţiile pe care aceşti directori le conduc, să vad cum s-au comportat cu angajaţii lor, ce părere au angajaţii despre ei, planul de management pe care-l au şi dacă au atras fonduri, acolo unde este cazul.

Apoi, vedem cine mai rămâne pe funcţie şi cine pleacă”, le-a transmis Ion Mîţu directorilor prezenţi, duminică,  la videoconferinţa cu premierul.

image

Şi pentru că de la această întâlnire au chiulit foarte mulţi, prefectul i-a invitat, mâine, la o cafea cu explicaţii. Primii care vor încerca să-şi motiveze absenţa vor fi directorii de la Protecţia Consumatorilor, Protecţia Mediului, Garda de Mediu, Metrologie, Regia Autonomă pentru Activitati Nucleare şi Romag Termo.

În ceea ce priveşte evaluarile însă, primii pe listă sunt şefii APIA, OJPC , DSV şi Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Cultural Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite