Turnu Severin: Un moldovean cu viză Schengen falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de frontieră au depistat un cetățean moldovean în timp ce încerca să treacă frontiera cu o viză Schengen falsă.

În cursul acestei dimineți, în jurul orelor 5.30, pe sensul de ieșire din România de la Punctul de Trecere a Frontierei PF I, polițiștii de frontieră l-au depistat pe cetățeanul moldovean Asnatolie Raeschi prezentând un pașaport propriu ce avea aplicată o viză Schengen falsă.   

„Verificările suplimentare ale paşaportului aparţinând lui R. Anatolie au confirmat suspiciunile poliţiştilor de frontieră, care au constatat  că viza Shengen aplicată în documentul  de călătorie prezintă diferenţe clare faţă de cele emise de autorităţile competente în sensul că rubricile vizei sunt imprimate cu o imprimantă comercială, fotografia titularului este scanată şi transferată pe viza falsificată de pe un alt colant de viză iar unele caractere din banda de citire optică sunt atipice”, declară purtătorul de cuvânt al Poliţiei IJPF Mehedinţi, comisar şef de poliţie, Valeriu Pera.

Raeschi  Anatolie s-a ales cu lucrare penală şi este  cercetat  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la ieşirea ilegală din ţară, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite