Scandal la maternitatea din Drobeta Turnu Severin. Un medic ginecolog este acuzat de o pacientă că nu i-a făcut cezariană să-i scoată fătul mort din pântec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără, de 24 de ani, în 34 de săptămâni de sarcină îşi acuză medicul ginecolog de neglijenţă pentru că nu a vrut să-i facă cezariană


Gravida, de 24 de ani, s-a prezentat, ieri, la 18.00,  la ugenţe, acuzând dureri. Cadrele medicale au stabilit că fătul este mort şi tânăra a fost preluată  de medicul de gardă.

Starea femeii a fost supravegheată apoi de medicul ginecolog Dumitru Pătraşcu, el a fost şi medicul care i-a urmărit sarcina. Astăzi, la ora 13.00, ea a avut câteva contracţii şi medicul Dumitru Pătraşcu a decis să aştepte ca fătul decedat să fie născut, dar  tânăra  a cerut  să i se facă cezariană sau să fie externată, doctorul nu a fost de acord cu cererea gravidei.

„În cazurile acestea se aşteaptă declanşarea unei naşteri, cezariana are risc”, a declarat Elena Bololoi , director Îngrijiri Medicale la Spitalul Judeţean Mehedinţi. Tânăra a plecat din spital  fără acordul medicului şi acum familia ei acuză ginecologul  de neglijenţă.

„În mod oficial nu avem nicio sesizare către direcţia spitalului”, a adăugat Elena Bololoi. Femeia a plecat cu o maşină personală la Craiova unde i s-a făcut cezariană şi i s-a scos fătul mort.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite