Sancţionat pentru alarmarea falsă a poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alarma falsă se sancţionează
Alarma falsă se sancţionează

Pentru că i-a pus pe jar degeaba pe poliţişti, s-a ales cu amendă contravenţională. Aflat în stare de ebrietate, un tânăr din Vînju Mare a anunţat, prin 112, o tâlhărie care nu s-a confirmat.

Poliţiştii din Strehaia au fost sesizaţi, prin 112, de către S. Nicuşor (30 ani), din Vînju Mare- Mehedinţi, cu privire la faptul că în timp ce se afla în Strehaia, în zona unei societăţi comerciale, a fost lovit şi i-a fost luat un telefon mobil.

La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Strehaia care, în urma cercetărilor, a stabilit că apelantul a consumat băuturi alcoolice la un chioşc cu program nonstop, în prezenţa mai multor persoane.

În tot acest timp S. Nicuşor nu a avut nicio altercaţie, nu a fost lovit şi nu i s-au luat bunuri, în momentul sesizării evenimentului fiind într-o stare avansată de ebrietate.

Ba chiar mai mult decât atât, în cursul verificărilor, tânărul în cauză a declarat că a oferit de bună voie telefonul spre vânzare unei persoane, dar nu-şi aminteşte cine este acea persoană şi nici ce s-a mai întâmplat ulterior, din cauza stării avansate de ebrietate.

Aspectele sesizate nu au fost confirmate nici de martori, iar cu ocazia controlului corporal asupra lui a fost găsit un telefon mobil, dar şi un încărcător pentru acest telefon.

“Bărbatul nu prezenta urme de violenţă pe faţă sau pe corp, iar obiectele de îmbrăcăminte nu era deteriorate.

Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor Legii 61/1991, pentru alarmarea fără motiv a organelor de poliţie”,
a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite