STOP VOT! Severinenii şi-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevarul vă va prezenta, începând de luni, medicii cu care Severinul se mândreşte. Foto: Arhivă
Adevarul vă va prezenta, începând de luni, medicii cu care Severinul se mândreşte. Foto: Arhivă

Votul online pentru campania „Doctorii cu care Severinul se mândreşte“ s-a încheiat. De luni, 7 noiembrie, puteţi afla poveştile de viaţă ale celor mai iubiţi cinci medici din oraşul de la Dunăre.

Clasamentul final va fi stabilit de cititorii care au votat pe site-ul turnu-severin.adevarul.ro, de un juriu de specialitate şi de redacţia „Adevărul“, fiecare având un procent de 33% din valoarea votului final.

Lista cititorilor
Printre cei care au adunat cele mai multe voturi din partea cititorilor se numără medicii Dumbrăvica Florescu, Emil Traşcă şi Radu Iman.

Un loc important în preferinţele mehedinţenilor îl ocupă medicul Emil Traşcă. Absolvent al Institutului de Medicină din Timişoara, Facultatea de Medicină general, dr. Traşcă Emil conduce, de câţiva ani, secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Severin. Este membru al Asociaţiei Române de Urologie, al Societăţii de Morfologie, dar şi al Asociaţiei Europene de Urologie şi este cunoscut şi pentru mai multe premiere medicale pe care le-a efectuat în spitalul deverinean de-a lungul carierei sale.

Rămâneţi pe turnu-severin.adevarul.ro pentru a afla pe ce poziţie este, dar şi pentru a-i citi povestea de viaţă.

Un alt medic votat este chirurgul Radu Iman, fost director al unităţii spitaliceşti în urmă cu circa opt ani.

Lista juriului
Şi redacţia „Adevărul“, împreună cu un juriu de specialitate a stabilit o listă cu medici care fac cinste oraşului. Printre aceştia se numără: dr. Cristian Jianu, şeful Secţiei de Cardiologie din Sp. Jud. Severin, Barbul Damaschin, şeful Secţiei de Ginecologie din maternitatea severineană, precum şi Eustaţiu Memu, specialist în chirurgia toracică.

Un alt medic apreciat de juriu şi redacţie este ortopedul Claudiu Zară, fostul manager al spitalului până în urmă cu câteva luni. Specialistul a avut, la sfârşitul lunii august, o premieră medicală, extirpând unui bătrân o tumoare de 7,5 kilograme  de pe piciorul drept, sub abdomen.

Rămâneţi pe turnu-severin.adevarul.ro pentru a vedea cine sunt câştigătorii, iar de luni, 7 noiembrie, pueţi afla poveştile de viaţă ale celor mai iubiţi medici din Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite