S-au înmatriculat mai multe autoturisme în 2011, în judeţeul Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Acestea sunt blocajele pe care trebuie să le suporte şoferii
Acestea sunt blocajele pe care trebuie să le suporte şoferii

Parcul auto din judeţul Mehedinţi  se măreşte de la un an la altul.  În 2011, numărul autoturismelor  înmatriculate a trecut de  6100

În fiecare zi, la Serviciul Public pentru Îmatriculări Auto se depun actele pentru certificatele de înmatriculare. Parcul auto al judeţului Mehedinţi a ajuns la  61.240 de vehicule înmatriculate .

„În primele 11 luni ale anului 2011, la serviciul nostru a fost depusă documentaţia pentru emiterea a 6141 de certificate de înmatriculare, au fost operate 6208 radieri din circulaţie şi s-au eliberat 3408 de autorizaţii proviziorie”, a declarat Dorinel Nache de la Compartimentul înmatriculare şi evidenţă vehicule rutiere.

Numărul mare de autoturisme se vede în fiecare zi în trafic. De multe ori conducătorii auto sunt puşi în situaţii limită când  trebuie să aştepte minute în şir ca să se deblocheze traficul rutier.

De cele mai multe ori numărul mare de autoturisme combinat cu  lipsa unui loc de parcare, graba şi nerespectarea regulilor de circulaţie duc la producerea unor accidente spectaculoase


Citeşte despe un astfel de eveniment rutier în articolul

Dacie proiectată în bar

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite