S-a întâmplat în Drobeta Turnu Severin. Pomii plantaţi în urmă cu o lună au fost scoşi din rădăcini pentru a fi replantaţi în acelaşi loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii s-au oprit când au văzut că sunt fotografiaţi
Muncitorii s-au oprit când au văzut că sunt fotografiaţi

Operaţiunea s-a dovedit destul de dificilă pentru muncitori, ei au fost nevoiţi să îndepărteze pământul de lângă pomi şi cu ajutorul a doi lănteţi să scoată din rădăcini arţarii

Astăzi, în jurul prânzului, doi muncitori s-au chinuit din răsputeri să scoată din rădăcini un arţar roşu sădit pe strada Traian,  în apropierea Direcţiei Sanitare Veterinare.

După 10 minute de străduinţă, pomul a cedat şi a fost scos din  locul unde a fost plantat. Unul din muncitori a explicat că arborii plantaţi de curând pe trotuarul reabilitat trebuie scoşi din rădăcini şi mutaţi cu 20 de centimetri mai în spate în acelaşi loc. 

Reprezentantul firmei care se ocupă de spaţiile verzi din municipiu a lămurit misterul.

„În această toamnă nu s-a făcut corect bordurarea,  trei pomi sunt în această situaţie şi au fost scoşi pentru replantare cu  20 de centimetri mai în spate pentru a păstra aliniamentul.

Dacă nu se făcea schimbarea, pomii s-ar fi uscat sau ar fi crescut strâmb”, a declarat Alexandru Hornoiu, reprezentantul firmei. Nu este prima situaţie neobişnuită, în vară drumarii au asfaltat mai mulţi arbori pe strada Pandurului.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite