Rezultate la titularizare 2011 în Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 860 de concurenţi se „bat, în Mehedinţi, pe cele 24 de locuri titularizabile. Concurenţa demonstrează că, deşi e o profesie care nu aduce bani, învăţământul e destul de căutat. Cea mai mare “bătaie” e la educaţie fizică: 52 pe loc.

Cele 24 de posturi de titular sunt, în acest moment, speranţa unui loc de muncă a 860 de profesori din Mehedinţi. În timp ce numărul de locuri vacante scade, cei care vor să se angajeze în învăţământ sunt tot mai mulţi.

Candidaţii recunosc că profesia de dascăl nu mai este una atractivă, dar îşi doresc un loc de muncă sigur.

Cele mai multe posturi sunt cele pentru mediul rural, iar cele mai multe locuri disponibile sunt cele la catedra de religie (5).

Potrivit reprezentanţilor ISJ, cea mai mare „bătălie” se va da pentru educaţie fizică şi sport, unde sunt peste 50 de candidaţi pe loc.  

Examenul se va susţine, mâine, la Colegiul Naţional „Traian” şi Colegiul Tehnic „Decebal” din Turnu Severin.

Examenul de titularizare va fi monitorizat cu aceleaşi camere de supraveghere de la bac.

De vreo câţiva ani, numărul candidaţilor la titularizare e tot mai mare, acesta învârtindu-se în jurul valorii de 1.000. În urmă cu doi ani, au fost scoase la concurs 110 locuri, iar anul trecut, 80.

Rămâi pe turnu-severin.adevarul.ro pentru a afla cum a decurs concursul de titularizare şi rezultatele ce se vor afişa pe 18 iulie a.c.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite