Revelion cu multă voie bună, mâncare şi băutură pe strada Crişan , din Drobeta Turnu Severin- Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de severineni au petrecut Revelionul, în stradă, pe ritmurile trupei de rock  Taxi, atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută şi de artiştii locali 

Severinenii au ieşit cu mic cu mare, în stradă, să particpe la Revelionul organizat de muncipalitate. Chiar dacă afară a fost foarte frig, oamenii au asistat cu plăcere la concertul în aer liber susţinut de artiştii populari, dar şi de formaţia rock Taxi. 

Petrecerea a început pe Strada Crişan, la ora 20.00. Liliana Bunceanu, Ionuţ Teodorescu, Adriana Mălăin au fost doat o parte din artiştii locali care au făcut atmosferă.

Ritmurile muzicii folcorice i-au făcut pe mulţi să uite de inhibiţii şi au închins o horă mare chiar în faţa scenei. Cei care nu s-au încălzit dansând au profitat de vinul fier oferit de muncipalitate. 1000 de litri de vin au fost consumaţi de severineni.

Nici mâncarea nu a fost ocolită, cele 20.000 de porţii de pleşcăviţă şi cârnăciori au fost oferite, gratuit, severinenilor. Petrecerea s-a încheiat după spectacolul de artificii de la ora 24.00.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite