Reduceri estivale și bilete online pentru călătoriile cu trenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află din cele ce urmează cum îţi poţi reduce la minimum costurile unei călătorii cu trenul în această vară.

CFR Călători oferă o reducere de 10% din prețul total al biletului de călătorie, dacă acesta este achiziționat online.

Oferta este valabilă până pe 30 septembrie 2011 și se cumulează cu alte reduceri oferite de companie.

De asemenea, CFR Călători mai oferă câteva reduceri, toate cumulându-se cu cea de 10%. Spre exemplu, biletul dus-întors primește o nouă reducere de 10%, iar în cazul copiilor de până la zece ani, de 50%.

O altă facilitate este oferită la cumpărarea cu anticipație a tichetelor. În acest caz, cumpărătorul beneficiază de reduceri cuprinse între 5 și 13 procente, în funcție de numărul de zile dintre cumpărarea biletului și călătoria propriu-zisă.

Astfel, dacă ești student și beneficiezi de discountul aferent, ai încă 10% reducere dacă îți iei biletul online, plătind cu cardul. Concret, un tânăr care vrea să călătorească pe ruta Drobeta Turnu Severin- Constanța ar plăti pentru un bilet întreg circa 80 de lei, la un accelerat, clasa a doua.

El beneficiază însă de discountul pentru studenți, de 50% din biletul de personal, astfel că prețul final ar ajunge în jurul valorii de 55 de lei.

La această sumă, dacă studentul achiziționează biletul online, se aplică și reducerea de 10%, astfel că la final, biletul de călătorie va costa sub 50 de lei.

Dacă tânărul cumpără biletul cu o anticipație de peste 21 de zile, are parte de o nouă reducere, de 13 procente.

În final, cumpărătorul va plăti puțin peste 40 de lei pentru o călătorie Severin-Constanța.


Biletul nu trebuie printat

Achiziționarea biletelor online se face prin intermediul site-ului www.cfrcalatori.ro.

După plata contravalorii tichetului cu un card compatibil, acesta va fi emis în format electronic și nu va fi nevoie și de printarea legitimației de călătorie.

În cazul unui control, călătorul va prezenta cartea de indentitate și ID-ul biletului, primit online, după efectuarea plății.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite