Reabilitarea Şcolii nr. 7 – Drobeta Turnu Severin, în plină desfăşurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 24 septembrie 2010 s-a semnat contractul de finanţare, fapt ce a declanşat implementarea proiectului pe o perioadă de 24 luni

Lucrările de reabilitare sunt în plină desfăşurare. Astfel, conform celei de-a zecea situaţii de lucrări aferentă lunilor decembrie 2011-ianuarie 2012, lucrările se află la aproximativ 40% din totalul acestora după 12 luni de execuţie.

Proiectul „Reabilitare Şcoala nr. 7 – Drobeta Turnu Severin” vizează asigurarea premiselor necesare pentru furnizarea către populaţie a unor servicii educaţionale de calitate, precum şi ridicarea acestora la standarde europene.

Astfel, proiectul în discuţie are ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii infrastructurii de educaţie şi a dotării şcolilor pentru asigurarea unui proces educaţional la standarde europene şi a creşterii accesului populaţiei şcolare şi a adulţilor la educaţie, iar cel specific este reprezentat de reabilitarea şcolii şi dotarea acesteia corespunzător. Valoarea totală a proiectului este de peste nouă milioane de lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite