Razii de amploare, organizate în weekend de poliţiştii mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost găsite şi confiscate ţigări de contrabandă. Foto: Arhivă
Au fost găsite şi confiscate ţigări de contrabandă. Foto: Arhivă

Într-o acţiune în care au fost angrenaţi peste 170 de poliţişti, precum şi 62 de echipaje auto, au fost confiscate 2.660 de  țigarete de diferite mărci, 120 kilograme de legume, 4,5 m3 material lemons, precum și 82 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. 

Vineri şi sâmbătă, polițiștii au blocat toate intrările şi ieşirile din judeţul Mehedinţi, cât şi a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Pe lângă identificarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, letale şi neletale, contrabandă sau verificarea legalităţii transportului de material lemnos, oamenii legii au avut în vedere depistarea autovehiculelor furate de pe teritoriul României, dar şi a altor state, identificarea autovehiculelor aparţinând persoanelor fizice şi juridice care transportă marfă fără documente legale de provenienţă, precum şi a celor care transport persoane fără autorizație în acest sens.

“Activităţile întreprinse, coordonate de către adjunctul şeful inspectoratului de poliţie judeţean, s-au concretizat în verificarea a 145 de societăţi comerciale, constatarea a opt infracţiuni şi depistarea a 41 de persoane care se sustrăgeau urmăririi penale”, a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Au fost legitimate peste 800 de persoane, au fost controlate 437 de autovehicule, au fost efectuate 136 de testări cu aparatul etilotest şi au fost reținute în vederea suspendării sau anulării trei permise de conducere, fiind retrase două certificate de înmatriculare şi aplicate 159 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 75.000 de lei.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite