Razie de amploare în Mehedinţi: arme, ţigări, lemne şi produse de panificaţie, confiscate astăzi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate căile de acces în judeţ au fost blocate
Toate căile de acces în judeţ au fost blocate

Peste 100 de poliţişti au împânzit judeţul, în această dimineaţă. În decurs de patru ore, au dat sancţiouni în valoare de peste 25.500 de lei.

Razia a avut loc, azi-dimineaţă, între orele 06.00 şi 10.00, poliţiştii blocând toate căile de acces în județul Mehedinţi.

Au fost angrenaţi peste 100 de poliţişti de la Investigaţii Criminale, Rutieră, Investigarea Fraudelor, Ordine Publică, dar şi Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase, în cooperare cu efective ale Jandarmeriei Mehedinţi.

Au fost făcute trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Drobeta Tr. Severin, Strehaia și Vânju Mare, dar şi peste 150 de controale producătorilor agricoli, fiind verificate 83 de societăţi comerciale.

Oamenii legii au constatat 13 infracţiuni (cinci judiciare, patru de natură economică și patru infracțiuni la regimul rutier).

Au fost efectuate 114 testări cu aparatul etilotest din dotarea polițiștilor rutieri și verificați 10 deținători de arme. 

image


Au fost ridicate în vederea suspendării sau anulării 11 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

În această razie, au fost legitimate 814 persoane, au fost controlate 387 de autovehicule şi au fost aplicate 163 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.504 lei, valoarea bunurilor confiscate fiind de 3950 lei.

Într-o percheziţie domiciliară, efectuată într-o locuinţă din Severin, a fost găsit un pistol neletal cu bile, cal. 9 mm, deţinut ilegal.

Un alt bărbat din comuna Paleu- jud. Bihor a fost depistat cu o armă de vânătoare, cal. 12 mm. Valabilitatea permisului de armă a expirat din anul 2009 şi nu a depus-o la un armurier autorizat în termenul legal de 10 zile.

image


4000 de ţigarete netimbrate, de provenienţă sârbească, 9 arbori, de esenţă anin, tăiaţi din Fondul Forestier Naţional- proprietate privată, dar şi 600 de pâini sunt alte produse confiscate, astăzi, de poliţişti.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite