Razie pe străzile Severinului printre pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje de la Serviciul Rutier s-au aflat, joi, pe străzile din Drobeta Turnu Severin şi i-au sancţionat pe cei care nu au traversat corect. Nu au fost iertaţi nici şoferii care nu au respectat regulile de circulaţie.

Acţiunea a avut loc, joi, în intervalul orar 14.30 - 16.30. Peste 25 de poliţişti cu atribuţii pe linie rutieră, coordonaţi de şeful Serviciului Rutier, comisarul Gabriel Lică, au fost prezenţi pe principalele artere intens circulate din municipiu.

Au fost constatate 79 de abateri, 27 dintre ele fiind comise de pietoni. Au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale pentru lipsa utilizării centurii de siguranţă pe timpul deplasării, trei pentru utilizarea telefonului mobil la volan, precum şi cinci sancţiuni pentru defecţiuni tehnice constatate.

De asemenea, un permis de conducere a fost  reţinut în vederea suspendării sau anulării şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Legislaţia rutieră în vigoare prevede- ca sancţiune pentru pietoni- amendă cuprinsă între 2 şi 3 puncte, valoarea unui punct fiind de 70 lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite