Proiect de peste 17 milioane de lei pentru educația din Mehedinți și Timiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei cinci parteneri implicați în proiectul european vor folosi, pentru implementarea proiectului, cinci mașini marca Toyota, în sistem Leasing.

În cadrul proiectului „Model de consiliere centrat pe consilierea si educarea carierei elevilor”, Casa Corpului Didactic Mehedinți va achiziționa, în perioada următoare, cinci autoturisme berline, noi și servicii de leasing financiar.

Potrivit licitației publicate în SEAP, valoarea totală estimată, fără TVA, este de 525.000 de lei. Finanțarea este de 79% din fonduri europene și 21% contribuția asigurată de Ministerul Educației, iar banii vor fi folosiți pentru folosirea, în condiții de leasing, a cinci mașini marca Toyota Avensis.

„În acest proiect sunt implicate 200 de școli, jumătate din Mehedinți și jumătate din Timiș. Mașinile se vor folosi pentru deplasarea celor 20 de mentori-experți între școlile participante la proiect.

Oricum, mașinile nu ajung, mulți vor trebui să le folosească pe cele personale.

Cele cinci autoturisme vor fi împărțite între cei cinci parteneri din proiect, Casa Corpului Didactic (CCD) Mehedinți, Asociația Română de Consiliere și Sprijin(ARCS), Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Mehedinți, ISJ Timiș și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Timiș.

om folosi aceste mașini timp de trei, pe durata proiectului și vom plăti valoarea în rate”, ne spune Vasile Deac, expert-mentor din partea partenerului ARCS.

La cât se ridică echipamente IT, citeşte astăzi în ADS Severin!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite