Programul anti-criză duce la disponibilizarea muncitorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajații Regiei Autonome pentru Activitați Nucleare au fost anunțati de disponibilizări
Angajații Regiei Autonome pentru Activitați Nucleare au fost anunțati de disponibilizări

Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare Mehedinţi va diponibiliza, în urma promovării unui program anti-criză un număr de 54 de muncitori începând cu a doua decadă a lunii. Purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi declară că se fac restructurări la toate sucursalele din tară .
 

“ Se vor face disponibilizări la toate cele trei sucursale din ţară . Din Mehedinţi vor fi restructuraţi 20 de muncitori de la Romag-Termo, 30 de muncitori de la Romag-Prod şi 4 muncitori de la Centrala RAAN. De asemenea, vor mai fi disponibilizaţi 17 muncitori de la Sucursala Piteşti şi 15 de la Ingineria Tehnologică ” relatează Sorin Marinescu, purtătorul de cuvant al AJOFM Mehedinţi.

În luna mai, alţi doi coloşi industriali din judeţul Mehedinţi , Uzina de vagoane MEVA şi  Şantierul naval SEVERNAV  vor disponibiliza 385 şi respectiv 300 de angajaţi. În total numărul celor disponibilizaţi sau trimişi în şomaj va depaşi 700 de persone, un numar impresionant tinând cont de faptul că aceste instituţii reprezintă un loc de muncă pentru mulţi severineni.

“Datorită măsurii de trimitere în şomaj a angajaţilor RAAN, rata şomajului va depăşi în luna aprilie 15 %, fapt care ne va menţine tot pe primul loc din ţară”, a mai precizat purtătorul de cuvânt AJOFM, Sorin Marinescu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite