Prins în Oradea, după ce a furat o avere din casa unui om de afaceri din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr, de 21 ani, a spart, în luna februarie, o locuinţă din Batoţi, de unde a furat 16.000 de euro, 50.000 de lei, 100 grame de bijuterii şi un pistol. El a fost prins la Oradea, după ce în prealabil stătuse ascuns în Timiş.

Tânărul a intrat, pe 6 februarie a.c., în casa unui om de afaceri din localitatea Batoţi. A reuşit să intre, prin forţarea uşii, în imobil şi să fure un seif în care se aflau 16.000 de euro, 50.000 de lei, câteva bijuterii şi o armă neletală marca MOUSER. 

A dispărut cu seiful pe care, după ce a luat banii, l-a aruncat într-o fântână, de pe raza satului mehedinţean Şiroca.

Poliţiştii au găsit, sâmbătă, seiful, exact în locul indicat de individ, după ce suspectul a fost prins vineri în Oradea.

În el, erau parte dintre bijuterii şi câteva documente. Toţi banii însă, bărbatul i-a cheltuit.

„Pompierii de la I.S.U. Drobeta au secat fântâna, ocazie cu care a fost identificat respectivul seif în care se aflau circa 70 grame aur şi o parte din documentele personale ale părţii vătămate”, a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt asl IPJ Mehedinţi.

image

Constantin Dragomir (21 ani) a fost deja arestat preventiv, pe 29 de zile. “Suspectul a fost reținut pe baza ordonanței de reținere pentru 24 de ore și prezentat, sâmbătă, Judecătoriei Dr. Tr. Severin, cu propunere de arestare preventivă, propunere însușită de către instanța de judecată care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, suspectul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Mehedinți”, a adăugat Nicolae Lohon.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 15 ani de închisoare pentru furt calificat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite