Prins, la Porţile de Fier I, cu alcoolul în rezervorul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Porţile de Fier I au depistat un tânăr severinean care încerca să introducă, ilegal, în ţară, cantitatea de 43 litri de alcool.

Având informaţii certe că C.V. (32 ani) transportă alcool din Serbia, autorităţile de frontieră au efectuat un control amănunţit al autoturismului la volanul căruia se afla.

În urma controlulului efectuat, în rezervorul de combustibil al maşinii s-a găsit un lichid incolor cu miros puternic de alcool pe care severineanul intenţiona să-l introducă ilegal în ţară.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la transvazarea lichidului din rezervorul maşinii în recipienţi de plastic tip PET, rezultând o cantitate de 43 litri.

„Autoturismul severineanului, prevăzut şi cu un rezervor suplimentar cu GPL, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor”, ne-a spus comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

Lichidul găsit în rezervor a fost sigilat, urmând a fi supus expertizării.

Dacă, în urma expertizei, se va stabili că acesta este alcool, tânărul va fi sancţionat contravenţional, de către vameşi, cu 5000 de lei. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite