Turnu Severin: Primele indicii, dar şi primii suspecţi, în cazul jafului de la agenţia Loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Primele indicii, dar şi primii suspecţi, în cazul jafului de la agenţia Loto
Turnu Severin: Primele indicii, dar şi primii suspecţi, în cazul jafului de la agenţia Loto

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că societatea nu îndeplinea toate condiţiile prevăzute de lege în privinţa sistemelor de securitate. Totodată, celula de criză constituită, aseară, a stabilit deja un cerc de suspecţi. 

Poliţiştii au stabilit că sucursala Loteriei avea cameră video de supraveghere, dar care nu era funcţională. În prezent, ei au în lucru mai multe ipoteze. Potrivit acestora, cel mai probabil, este vorba despre nişte amatori, având în vedere modul în care au acţionat. “Asigurăm populaţia că situaţia este sub control, atât în municipiul Drobeta Tr. Severin, cât şi în judeţ, fiind angrenaţi 500 de poliţişti, 100 de jandarmi şi poliţişti de frontieră pentru prinderea celor doi infractori”, a declarat subinspectorul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Câţiva suspecţi au fost duşi la poliţie
La faţa locului,  s-a deplasat echipa operativă coordonată de şeful Inspectoratului, cms. şef de poliţie Ştefan Ponea şi, totodată, a fost constituită celula de criză, fiind alertate şi celelalte structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor din Mehedinţi. În vederea verificărilor, dar pentru luarea măsurilor ce se impun, poliţiştii au identificat şi condus la sediul inspectoratului mai multe persoane, ce fac parte din cercul de suspecţi stabilit de către celula de criză. De asemenea, cercetările continuă pentru a se stabili dacă gestionarul agenţiei loto şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu.

Doi hoţi au fugit cu 2000 de lei din agenţie
Vă reamintim că doi indivizi mascaţi au intrat, aseară, peste vânzătoare, chiar în momentul în care aceasta se pregătea să închidă. Cei doi i-au cerut femeii banii pe care îi avea în casă. Gestionara s-a speriat şi le-a dat hoţilor încasările în valoare de 2.000 de lei. După ce indivizii au dispărut, casiera a sunat la 112. La scurt timp, la locul jafului, au ajuns criminaliştii. Totul s-a consumat în mai puţin de 120 de secunde, la o agenţie loto aflată în zona “Bazarului Dunărea” din cartierul Crihala. Peste cinci sute de forţe de ordine au împânzit judeţul, au blocat ieşirile şi au controlat maşinile la sânge.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite