Primăria Severin investeşte 60 de miliarde în parcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 13 parcări vor fi date în folosinţă până la sfărşitul anului.

Primăria Drobeta Turnu Severin şi-a propus pentru 2011 contruirea şi finalizarea unui număr de13  parcări în oraş.

 Lucrările se vor derula pe parcursul întregului an.  Acestea vor fi amplaste în zonele dintre blocuri, fără a fi afectate spaţiile verzi sau parcurile existente.

Valoarea lucrărilor se cifrează la 60 de miliarde. Întreaga  suma destinată acestor lucrări a fost asigurată de la bugetul local.

“Trebuie ca anul acesta să finalizăm părcările. Sperăm ca în două, trei luni să finalizăm lucrările la parcările licitate anul trecut. Vor fi aproximativ 7 hectare de parcări amenajate între blocuri” ne-a spus primarul municipiului Drobeta Turnu Severin Constantin Gherghe.

Parcările vor fi construite pe suport de bitum, de asfalt.

De asemenea edilii oraşului s-au gândit şi la amenajarea blocului L2 care până nu demult a fost considerat ghetoul oraşului.

Din acesată săptămâna blocul va fi supus unor expertize tehnice, şi în urma rezultatelor se va decide dacă va fi reabilitat sau dărâmat. Reprezentanţii primăriei speră ca rezultatele expertizei să fie pozitive, pentru al putea reabilita şi dat spre folosinţă serviciului social, serviciului de administrare a domeniului public şi privat. În plus aceştia s-au gândit şi la varinata unor posibile camera de cazare pentru sportivi. 

O alta zonă care a intrat în aceste zile în reabilitare este Bulevardul Revoluţiei spre fosta Piaţă a Sârbilor. Reprezentanţii municipalitaţii dau asigurări ca la finalul lucrărilor lângă parcare va apărea şi o mică zonă verde.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite