Preşcolarii mehedinţeni învaţă prin joc să treacă strada corect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au înţeles semnificaţia culorilor semaforului
Copiii au înţeles semnificaţia culorilor semaforului

Concursul s-a desfăşurat la Grădiniţa nr. 29 “Licurici” din Dr.Tr.Severin la care au participat un număr de două echipaje ale gradiniţelor din judeţ (Orşova şi Eşelniţa) şi un număr de 15 echipaje din municipiul Drobeta Turnu Severin

Preşcolarii s-au întrecut într-o competiţie pe teme rutiere. Activitatea cea mai atractivă pentru echipajele concurente a constituit-o proba practică ce a constat în echiparea acestora cu ţinute corespunzătoare agentului de circulaţie şi deplasarea pe un traseu semaforizat.

Concursul s-a desfăşurat la Grădiniţa nr. 29 “Licurici” din Dr.Tr.Severin la care au participat un număr de două echipaje ale gradiniţelor din judeţ (Orşova şi Eşelniţa) şi un număr de 15 echipaje din municipiul Drobeta Turnu Severin.

 Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au participat la ediţia a V-a, faza judeţeană, făcând parte din comisia de jurizare, a concursului cu tematică rutieră “Isteţime în Trafic!”

 „Principalele obiective ale concursului le-au constituit cunoaşterea şi respectarea normelor de comportare civilizată pe stradă, familiarizarea copiilor cu unele reguli de circulaţie rutieră, precum şi cunoaşterea unor indicatoare rutiere accesibile vârstei lor”, a declarat Mirela Bragă, şeful Serviciului Rutier şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire.

Câştigătorilor le-au fost oferite diplome şi cadouri din partea organizatorilor.
   
   



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite