Posesor de mandat european, identificat și reținut de poliţiştii mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Încă un hoţ de bijuterii a ajuns pe mâinile justiţiei. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr, de 27 de ani, din municipiu, care poseda un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare austriece

Acesta, face parte din gruparea infracţională care, în cursul anilor 2010-2011, a pătruns prin efracţie în sediul mai multor societăţi comerciale, de unde au sustras bijuterii din aur şi ceasuri în valoare de 900.000 euro.

Bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reţinerea sa pe bază de ordonanţă, urmând ca aceasta să fie prezentat Curţii de Apel Craiova pentru efectuarea demersurilor necesare extrădării.

 El a fost descoperit în timpul unei razii desfăşurate în Drobeta Tr. Severin, pe linia identificării şi reţinerii persoanelor care posedă mandate privative de libertate.

De la începutul anului 2012 au fost puse în executare şapte mandate de arestare preventivă emise de autorităţile judiciare austriece pe numele a şapte tineri din municipiu, membrii ai grupării infracţionale respective.

De asemenea, în această săptămână poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare alte trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi patru mandate de arestare preventivă emise de autorităţile judiciare române.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite