Pompierii au petrecut Crăciunul în autospeciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost solicitați în perioada Crăciunului
Pompierii au fost solicitați în perioada Crăciunului

Atât în Severin cât și în județ, pompierii au intervenit pentru lichidarea unor incendii, evacuarea apei sau tractarea unor mașini de mare tonaj.

Pe perioada sărbătorilor de Crăciun, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” a fost solicitat să intervină pentru stingerea a 4 incendii (trei dintre acestea, izbucnite la gospodării particulare, iar unul la cablurile electrice ale unui stâlp stradal), pentru evacuarea apei din 9 gospodării (6 în satul Piatra Albă, 2 gospodării în Severin şi un beci în Orşova).

S-a mai intervenit, de asemenea, pentru evacuarea apei acumulate la punctul de trecere a frontierei, dar şi pentru îndepărtarea şi fixarea a patru copertine şi aparate de aer condiţionat care se aflau in pericol de prăbuşire.

Pe lângă intervenţiile care puneau în pericol viaţa şi bunurile oamenilor, au mai fost şi intervenţii pentru salvarea unui animal căzut într-o fântână, precum şi pentru tractarea unei autocisterne încărcate cu oxigen lichid, ce nu putea intra la descărcat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite