Pompierii mehedinţeni se vor atrena, de astăzi, în propria bază sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până acum, concursurile din cadrul IGSU s-au desfăşurat pe stadion. Foto: Arhivă
Până acum, concursurile din cadrul IGSU s-au desfăşurat pe stadion. Foto: Arhivă

Astăzi, începând cu ora 10,00, la sediul Detaşamentului de pompieri Dr. Tr. Severin, de pe str. Dumitru Gheaţă, nr. 16, va avea loc festivitatea de inaugurare a bazei sportive a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi. 

La eveniment, sunt aşteptaţi să participe oficialităţile municipiului, şefii structurilor M.A.I., dar şi operatorii economici care au contribuit la realizarea acestei investiţii.

După tăierea panglicii de către invitaţii de onoare, se va disputa meciul de inaugurare a terenului de fotbal, între echipe reprezentative din cadrul I.S.U. Mehedinţi şi Poliţia Locală.

Terenul a fost realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Dr. Tr. Severin, cu aportul Asociaţiei Sportive „Flacăra” şi al unor operatori economici.
 
Potrivit plt. Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU “Drobeta”, această bază de antrenament va fi folosită pentru desfăşurarea activităţilor sportive, respectiv pregătirea fizică a cadrelor inspectoratului, dar şi pentru organizarea unor competiţii sportive interne ale M.A.I .şi I.G.S.U.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite