Pompierii sărbătoresc, astăzi, 136 ani de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. La Detaşamentul de Pompierii Drobeta, de la ora 8.30, severinenii sunt invitaţi la Ziua Porţilor Deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Pompierii i-au informat pe trecători despre activitatea lor
Pompierii i-au informat pe trecători despre activitatea lor

Angajaţii ISU Drobeta au organizat chiar de sâmbătă,10 septembrie mai multe întâlniri cu  severinenii. Acţiunile de prezentare a activităţii pe care o desfăşoară pompierii mehedinţeni au vizat apropierea  oamenilor faţă de această structură militară

Pe explanada din faţa fântânii arteziene a fost prezentat un punct de lucru al  activităţii pompierilor din ISU Drobeta.

O autospecială de intervenţie, o ambulanţă tip B2 , motorul de descarcerare şi autospeciala aferentă pentru descarcerare în caz de accidente, cutremure sau alte dezastre, precum şi un punct de informare preventivă în care s-au prezentat  pliante cu  specificaţia pentru 13 septembrie au stat la dispoziţia trecătorilor  dornici să afle mai multe despre activitatea pompierilor mehedinţeni.

“Conform sondajelor la nivel naţional, suntem pe primul loc în modul  de apreciere şi înţelegere al cetăţenilor, precum şi de promptitudine la intervenţie”,a declarat  Teodor Brânduşoiu, angajat Isu Drobeta. 

 “Am încredere foarte mare în ei este o meserie destul de grea, pe care mulţi dintre  oameni nu ştiu să o aprecieze, nu le oferă sprijin.and am fost mic am vrut să mă fac pompier, cetăţenii trebuie să le ceară ajutor când trebuie ”
, a declarat Gabi Ciochină, un trecător atras de prezentarea pompierilor.

 Astăzi, la Detaşamentul de Pompierii Drobeta, începând cu ora 8.30 se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise şi o prezentare de tehnică la sediul de pe strada Dumitru Gheaţă nr.16, toate se vor încheia cu exerciţii demonstrative, cetăţenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite