Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au confiscat, în trafic, 250 de litri de alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alcoolul aparţinea unui bărbat din Caransebeş şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Caraş Severin.

În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Orşova au oprit,  la un filtru organizat, la intrare în Orşova, un şofer despre care aveau informaţii că se ocupă cu traficul de accizabile.

La controlul Fiat-ului, aparţinând lui Z. Lucian (42 ani), poliţiştii de frontieră au găsit nu nmai puţin de 250 litri de alcool, pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.

Z. Lucian a declarat că a cumpărat alcoolul din Orşova, cu suma de 600 euro, în scopul de a-l comercializa în satele şi comunele din judeţul  Caraş Severin.
          
Împotriva bărbatului, s-a întocmit lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita de 200 de litri de băuturi spirtoase.

Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 4200 de lei, a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite