Poliţiştii au confiscat peste 200 de litri de alcool sârbesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor vor acţiona zilnic pe raza judeţului Mehedinţi pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională  

Cu ocazia unei acţiuni organizate pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite cu produse accizabile, poliţiştii din cadrul Serviciului de investigare a fraudelor au descoperit în această dimineaţă un autoturism neînmatriculat, staţionat, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în care se aflau depozitate peste 200 de litri alcool provenit din Serbia.

În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au stabilit că autoturismul aparţinea unui bărbat de 34 de ani din municipiu.

image

De asemenea, întreaga cantitate de alcool a fost confiscată iar persoanei în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinere de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita legală.

În plus, poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor vor acţiona zilnic pe raza judeţului Mehedinţi urmărind identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care comit astfel de fapte.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite