Poliţiştii obligaţi să patruleze în stradă au primit, noaptea trecută, ceai cald din partea colegilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a trece mai uşor de gerul năprasnic, oamenii legii au primit, din două în două ore, ceai cald. Acţiunea a avut loc atât pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, cât şi pe raza celorlalte subunităţi ale IPJ Mehedinţi, respectiv Orşova, Strehaia, Vj. Mare şi Baia de Aramă.

Patru patrule pedestre şi şase echipaje auto, per total vreo 20 de poliţişti, aflaţi în serviuciu pe raza Severinului au primit noaptea trecută, din două în două ore, ceai cald din partea colegilor.

“Având în vedere faptul că şi Mehedinţiul se află sub atenţionare Cod Portocaliu de ger, până pe 3 februarie, concretizat prin temperature extrem de reduse de până la minus 27 de grade, conducucerea IPJ Mehedinţi a dispus ca efectivele prezente în teren să beneficieze de ceai cald din două în două ore", ne-a precizat inspectorul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

image

Acţiunea s-a desfăşurat concomitant în toate subunităţile de poliţie din judeţ, respectiv Severin, Orşova, Strehaia, Vînju Mare şi Baia de Aramă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite