Turnu Severin: Polițiștii au ieșit în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Polițiștii au ieșit în stradă
Turnu Severin: Polițiștii au ieșit în stradă

În ultimile 48 de ore, polițiștii au împânzit străzile județului în vederea prevenirii actelor de violență

Polițiștii mehedințeni au executat în ultimile 48 de ore o amplă acțiune în sistem integrat, atât în municipiile Severin și Orșova, cât și în alte localități din județ, în vederea depistării și prevenirii actelor de violență. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii au luat cu asalt municipiul Orșova, atât pentru disciplinizarea participanților la traficul rutier, cât și pentru depistarea conducătorilor auto ce urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, oamenii legi au urmărit și depistarea persoanelor care comit acte de violență.


 „În  municipiul Orşova au fost organizate 10 filtre, ocazie cu care au fost controlate 137 de autoturisme, au fost legitimate 145 de persoane, s-au reţinut în vederea suspendării sau anulării 7 certificate de înmatriculare şi 6 permise de conducere. De asemenea au fost constatate 2 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au fost  aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.660 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, inspector de poliţie, Nicolae Lohon.

Concomitent cu desfăşurarea acestei acţiuni, poliţişti din cadrul Biroului de poliţie rurală împreună cu agenţi de poliţie de la posturile Izvorul Bîrzii, Malovăţ, Şişeşti, Căzăneşti şi Ilovăţ au acţionat pe linia combaterii violenţei şi prevenirea evenimentelor rutiere. Cu această ocazie, după cum mai susţine Nicolae Lohon, a fost depistat în trafic, la intersecţia D.N. 67 cu D.J. 671 E, un tânăr de 19 ani din comuna Ilovăţ, în timp ce conducea un autoturism, care, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul figura ca fiind furat din Franţa de la data de 27.06.2009.

Tot în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii severineni au depistat în toiul nopţii, în jurul orelor 02.00, trei tineri severineni cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, ce acţionau în zona Biserica Nouă, strada Independenţei, în vederea sustragerii din autoturisme a casetofoanelor, documentelor şi alte bunuri. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ, astfel de acţiuni vor continua, dorindu-se stoparea actelor de violenţă pe străzile municipiului, în special pe timpul nopţii.
               

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite