Turnu Severin: Poliţiştii rutieri în acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au sancţionat 52 de şoferi care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi alţi 43 care nu purtau centura de siguranţă.

Într-o acţiune pe care au desfăşurat-o în Mehedinţi, pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, ofiţerii şi agenţii de poliţie au controlat 223 de autovehicule şi au legitimat 252 de persoane, aplicând 179 sancţiuni contravenţionale. Totodată, ei au reţinut, în vederea suspendării 13 permise de conducere. Nu mai puţin de 52 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 43 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar doi şoferi persoane au fost sancţionaţi pentru consum de băuturi alcoolice. Valoarea sancţiunilor aplicate, ieri, se ridică la 25.180 lei.

Radare pentru astăzi şi mâine
Pentru astăzi, Poliţia Rutieră a amplasat radare pe DN6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Şimian- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna şi pe DN 67, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Halânga- Malovăţ- Floreşti- Broşteni. Pentru mâine, aparatele radar sunt amplasate pe DN6, pe tronsonul Dr.Tr.Severin- Şimian- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna- Ciochiuţa, dar şi pe DN 67 Dr.Tr.Severin- Halânga- Malovăţ- Floreşti- Broşteni.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite