Poliţist, aflat în timpul liber, accidentat de un şofer neatent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi şoferi au fost testaţi cu etilotestul
Cei doi şoferi au fost testaţi cu etilotestul

Accidentul rutier, în urma căruia un poliţist severinean s-a ales cu lovituri uşoare la cap s-a produs la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu George Coşbuc, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi

Un poliţist, aflat în timpul liber, a fost accidentat de un şofer neatent.  Accidentul rutier s-a produs, în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu George Coşbuc, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi.

Cătălin Rujan, de 33 de ani, poliţist la Serviciul Rutier Mehedinţi, aflat în timpul liber, circula cu autoturismul pe strada  Mareşal Averescu  când a fost izbit de o altă maşină înmatriculată în Marea Britanie. În urma impactului, autoturismul poliţistului s-a răsturnat.

În maşină se afla şi fetiţa sa de doar trei ani. Din fericire, cei doi pasageri nu au suferit răni grave. Şoferul neatent , un cipriot, de 64 de ani, nu a  respectat semnul de oprire şi nu a acordat prioritate de trecere.

O echipă din cadrul Biroului rutier Drobeta Turnu Severin s-a deplasat la locul accidentului, cei doi şoferii au fost testaţi cu etilotestul şi s-a constatat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

Cetăţeanul cipriot s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală şi cu permisul de conducere suspendat în vederea continuării cercetărilor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite