Poliţia din Mehedinţi are un nou şef. Alexandru Stoica este noul comandant al poliţiştilor mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Alexandru Stoica este noul inspector şef care va conduce Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi până la întoarcerea lui Ştefan Ponea

Această instituţie a trecut prin numeroase perioade de schimbare, fiecare nou venit în funcţia de conducerea dorind să-şi lase amprenta pe activitatea desfăşurată de cei care au jurat să apere legea şi onoarea statului român, inclusiv pe cea a mehedinţenilor.

După o relativă linişte, de trei ani de zile, sub comanda lui Ştefan Ponea, poliţia mehedinţeană intră sub coordonarea comisarului şef Alexandru Stoica. El a fost desemnat în această funcţie de chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române.

„Cu această ocazie mi s-a adus la cunoştiinţă că de la această dată am fost desemnat la conducerea la conducerea inspectoratului judeţean de poliţie , având în vedere că domnul inspector şef Ponea se află în concediu medical sau este internat în spital”, a declarat Alexandru Stoica.

 Poliţistul nu a uitat de unde a plecat, el consideră că fără sprijinul colegilor, fără munca depusă de fiecare om al legii nu ar fi ajuns la acest nivel.

„Aş vrea să mulţumesc colegilor, fără sprijinul lor nu aş fi fost aici, sper ca perioada cât voi fi desemnat, colaborarea noastră să fie bună.

  Pe perioada în care inspectorul şef este internat în spital, poate să fie o zi, o săptămână, nu aş putea să vă spun, este în imposibilitatea de a se prezenta la serviciu, trebuie să fie cineva să conducă”, a adăugat noul comandant.

 Cu o carieră de  aproximativ 30 de ani în Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Alexandru Stoica este pregătit să facă faţă provocărilor profesionale.  „Am intrat în poliţie în 1985, sunt absolvent al Şcolii Militare, am absolvit profilul economic, am lucrat 23 de ani, profil economic, apoi am îndeplinit anumite funcţii începând cu şef de birou. 

O perioadă de  timp am fost delegat la comanda Serviciului Investigarea Fraudelor, asta este pe scurt cv-ul cu care mă mândresc pentru că sunt poliţist”, a spus inspectorul şef.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite