Incident în Mehedinţi: Pieton accidentat de un căruţaş care a şi fugit de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au anunţat poliţia despre accident au fost medicii Secţiei Urgenţe de la Spitalul Judeţean Severin, unde s-a prezentat victima. 

Ofițerul de serviciu al IPJ Mehedinţi a fost sesizat. azi-noapte, în jurul orei 00,40, de cadrele medicale ale Spitalului de Urgenţă Drobeta Tr. Severin, cu privire la faptul că la Secţia Primiri Urgenţe s-a prezentat B. Petrică (50 ani), din comuna Vlădaia- Mehedinţi, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

Aseară, în jurul orei 21,30, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a DJ 563A, pe raza localității Almăjel, în calitate de pieton, B. Petrică a fost acroşat de către un vehicul cu tracţiune animală al cărui conducător a părăsit locul accidentului.

Bărbatul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ.

Echipa complexă de cercetare, coordonată de șeful Serviciului Rutier, a reușit prin activități specifice să identifice persoana suspectă de producerea accidentului ca fiind C. Ion (34 ani), din municipiul Drobeta Turnu Severin”, ne-a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi. 

Față de acesta, oamenii legii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

De asemenea, suspectul a fost rețiut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 19 august a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de arestare preventivă.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite